Home Onze dienstverlening Lokale activiteiten De winkel Party & Catering Contact Foto's van de winkel

Horloges met een verhaal.
Reparatie van oude klassieke horloges

Liggen er bij u ook klassieke horloges in een laatje “die het toch niet meer doen”? Een horloge wordt vaak gekocht bij een belangrijke gebeurtenis en wordt van generatie op generatie doorgegeven. Mij geeft het een geweldige voldoening om de herinnering aan een dierbare of gebeurtenis tot leven te wekken door middel van een zeer persoonlijk sieraad als een horloge. Een sieraad met een prachtig stukje techniek.

Oude horloges weer als nieuw door de Horlogemaker

Oude horloges kunnen veelal met de juiste aandacht weer volledig tot hun recht komen en dagelijks worden gedragen. Vaak is een revisie van het uurwerk, polijsten van de horlogekast en vervangen van het glas voldoende om deze tijdloze klassiekers een tweede leven te geven zonder een grote investering. De reparaties worden op ambachtelijke wijze uitgevoerd met moderne kennis en techniek. Lees meer>>>

Voor particulieren en bedrijven

Naast particuliere reparaties voer ik ook reparaties uit in opdracht van juweliers. Door een eenvoudig maar goed uitgerust atelier ben ik in staat om reparaties tegen een zeer scherpe prijs uit te voeren. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Horlogemaker

Chronoglide
Noordeinde 16
1843 JH Grootschermer


Tel.06 41 18 18 42
Tel.0299 74 31 17

info@horlogemakeronline.nl


Klik op het logo voor meer info.